Reistassen versus koffers

april 26, 2019 0 Door admin

Waarom zou u een reistas kiezen inplaats van een koffer? Dit zijn vragen die vaak worden gesteld, maar er zijn zeker grote verschillen tussen deze twee. Reistassen zijn vaak erg licht van gewicht en zijn flexibel. Wanneer u op reis gaat met de bus of auto is het erg handig als u de tas soms wat kan buigen zodat het past. Een koffer heeft een vast model en blijft altijd in zijn vorm! Koffer zijn ideaal voor een vlieg vakantie of weekendjes weg. Uw spullen blijven altijd goed op zijn plaats en u kunt de koffer vaak makkelijk aan uw hand mee nemen, doormiddel van de trekstang.

Er zijn heel veel verschillende soorten, maten en kleuren van een reistas of koffer. Er zijn reistassen die u kunt mee trekken aan de trekstang net zo als een koffer en tegelijkertijd kunt u de reistas ook op uw rug doen. Dit is ideaal als u stukken moet lopen waar de weg niet helemaal goed is. Een voorbeeld hier van zijn de reistassen van Eagle Creek. Dit zijn reistassen die u zowel op de rug kan doen en mee kan trekken. Ook zijn deze tassen waterbestendig waardoor deze tas perfect is voor verschillende reizen.

Koffer zijn daar in tegen erg handig voor een reis waarbij u op één plek blijft. U kunt deze makkelijk mee rollen over het vliegveld en u kunt uw kleren netjes opbergen. Bij koffers heeft u ook nog de keuze tussen een zachte of harde koffer. Zachte koffer zijn vaak lichter in gewicht en kan nog wat inbuigen. Harde koffer zijn vaak wat bestendiger tegen het gooien.

U ziet wel dat er veel verschillen zijn tussen een reistas of koffer, maar het hangt af van welke reis u gaat maken. Want beide categorieën zijn handig voor andere activiteiten.