Harde koffers

juni 5, 2019 0 Door admin

Luchtvaartmaatschappijen worden steeds strenger. Het is belangrijk dat u de goede koffer formaat meeneemt waardoor u onbezorgd op reis kan. De materialen die voor harde koffers gebruikt worden zijn tegenwoordig bijna onbreekbaar. Een materiaal dat soms voor Samsonite koffers gebuikt word is curv. Dit is materiaal wat ook gebruik wordt voor kogelwerende vesten. Hierdoor blijft de koffer wel licht in gewicht maar ook kras bestendig en vrijwel onbreekbaar.

Verschillende richtlijnen per luchtvaartmaatschappij

Vliegmaatschappijen worden steeds strenger daarom raden wij altijd aan om ook op de website te kijken van de maatschappij waarmee u vliegt om de formaten te controleren. Zodra u dit weet kunt u gemakkelijk het handbagage formaat selecteren dat u nodig bent. Fabrikanten vinden het ook belangrijk dat koffers zo licht en zo sterk mogelijk zijn. De materialen die voor harde koffers gebruikt worden zijn tegenwoordig bijna onbreekbaar. Het merk Samsonite is daar een voorbeeld van. Een materiaal dat soms voor Samsonite koffers gebuikt word is curv. Dit is materiaal wat ook gebruik wordt voor kogelwerende vesten. Hierdoor blijft de koffer wel lichtgewicht maar ook kras bestendig en vrijwel onbreekbaar.

Prachtige handbagage koffers bij Taska Lederwaren

Fabrikanten zijn continu bezig met het verbeteren van de handbagage koffers om deze zo licht mogelijk te maken en te voorzien van de beste kwaliteiten. Taskalederwaren.nl heeft een uitgebreide collectie handbagage koffers van topmerken zoals SamsoniteSuitSuit en Carry On !